1:a maj-kortege i Norrköping

Väntar på kortegestart Väntar på kortegestart

P.g.a el-problem med Ivves hoj var avresan in i det sista osäker. El-problemet var (kanske) avhjälpt på valborg och Lars och Ivve åkte iväg mot Norrköping i en sval väderlek. Ett litet hotell hade Anders F bokat in oss på där vi var de enda gästerna. Efter att vid ankomsten ha jobbat lite med vätskebalansen så anslöt Forsmans på hotellet, och en stund senare gick vi till restaurangen där andra hojvänner fanns på plats.
Efter en god middag blev det hemgång till hotellet. Nästa morgon var det morgonpromenad, frukost på hotellet och sedan uppsittning på hojarna.
Lars hoj hade ingen kraft i batteriet och ville inte starta. En hojklubb fanns i hotellets källare och de hjälpte till att putta igång hojen. Till HD-butiken för lite mingen och sedan i samlad tropp till starten för kortegen vid bilprovningen. Vi rullade iväg kl. 13.00 och en stor publikskara kantade vägarna som vanligt. Givetvis kom vi ifrån varandra på slutet som brukligt är, men det löste sig med ett telefonsamtal. På hemresan började Ivves el-problem igen, men hojjen gick bra trots lysande varningslampor.