Hoj Rock Västervik 25-28 juli

 Som traditionen påbjuder deltog Hoj San MC på 2013 års Hoj Rock i Västervik. Träffen pågår från onsdag till söndag, och vi hade ”bemanning ” under hela den tiden.

På onsdagen anlände Anders, Ingrid och Liza och tog vår förbeställda campingyta i besittning.

Under torsdagen anslöt Ivve, Karin och Jan-Erik. Dessutom anslöt vänner till Anders och Ingrid, nämligen Ove och Yvette. De åkte Victory, så det blev en del diskussioner. Avundsjuka?

Lars B kom också. Men han kom via bil och hade tält samt ytterligare utrustning med sig som han och Ivve skulle dela på.

Senare under torsdagen kom ytterligare ett par som är vänner till Anders och Ingrid nämligen Pia och Kenneth ( Casten ).

Vädret var varmt, men det kom regn natten till fredag.

Under fredagen anslöt Anders och Lena samt Sara och Philip.

Vädret var varmt. Som vanligt var det konserter varje kväll. I år hade de fokuserat på rock. De mest kända banden var nog Poodles och ett band med sångaren från Bobbers. Diskussionerna om vilka band som var bra resp bäst pågick flitigt.

På fredagskvällen var det ett speciellt jippo för alla tjejer; Brudar, Bågar och Bubbel. Frågesporten som ingick besvarades med alla rätt av Karin, som fick pris.

Under lördagen ställde Anders J och Philip upp i tävlingen om vilka som kunde grilla den godaste hamburgaren. De vann! Domarna berättade att det som var avgörande var den egentillverkade salsan.

Under lördagens kortege deltog Anders och Ingrid, medan övriga var åskådare.

På söndagen åkte vi hem i olika konstellationer.

Årets träff var varm och torr. Bättre väder än på länge.

Mvh

Jan-Erik

 

Bilder: Jan-Erik