Mälaren runt och årsfest
17-18 augusti

Bilder: Jan-Erik

Hej alla,

Jag vill tacka festkommittén - Sara, Lena och Philip, tror också att Anders var på ett hörn – för en mycket välplanerad och trevlig årsfest. Vi avvek från ”Mälaren runt” vid Mariefred och åkte fina hojvägar fram till det hemliga målet för årsfesten, 5öre i Oxelösund. Några små malörer under resan grusade vissa positiva känslor.

Väl framme åkte vi direkt till Bodaborg för tävlingsaktiviteter innan middagen. Efter genomförd tävling installerade vi oss i fina stugor precis vid vattenbrynet.

Förbokad skärgårdsbuffé avnjöts i egen del av restaurangen.

Vi somnade skönt till vågskvalpet runt knuten.  En härlig frukost stod framdukad söndag morgon och den hade festkommittén tagit med i packningen.

Min vurpa grusade mitt fulla engagemang på Boda borg-aktiviteterna. Med goda vänners hjälp kunde jag vara med och extra förare ställde upp, medan jag själv tryggt kunde åka hemåt som ”spätta”.

Jag satte mig tydligen hårt i backen. Stegvis förbättring för varje dag. Nu är det bara att ta det lugnt ett tag men jag hoppas snart kunna sitta upp på hojen igen. Stort tack för allas stöd!

Än en gång 
tack för en härlig årsfest!

Bosse.