Mälaren Runt/Årsfest

 

 

Årets upplaga av Mälaren Runt blev välbesökt från Hoj San:s sida. 18 personer fördelade på 12 hojar. Nästan alla hade Hoj San västar, Anders J som åkte först hade den lilla oranga Hoj San - flaggan, och Jan-Erik som åkte sist hade den stora Hoj San - flaggan. Vi torde ha synt bra detta år!

Vi åkte som vanligt från Botkyrka samtidigt som starten gick inne i stan. Vi stanade vid Turinge och tittade på dem som åkte förbi, och fikade.

Därefter åkte vi till Strängnäs, där halva gänget åt mat och den andra halvan åt god Slagsta-glass. Efter Strängnäs åkte vi till det officiella stoppet vid speedway-banan utanför Eskilstuna. När vi kom fram hade dock tävningarna tagit slut, och de flesta var på väg därifån. Vi tog dock en rast och fikade en gång till.

Därefter åkte vi mot slutmålet, och där årsfesten skulle vara. Detta var hittills hemligt för alla utan festkommittén. Slutmålet blev Eskilstuna Zoo:s camping och stugby.

Vi inkvarterade oss i tre stugor.

Anders J arrangerade därefter frågesport och lekar. Vi tävlade i lag, och det bästa laget vann!

Kvällen fortsatte därefter inne på Zoo-området, där de hade öppnat upp restaurangen särskilt för oss. Vi åt och drack och umgicks. Mycket trevligt.

 

Tack festkommittén för festen. Festkommittén bestod förutom av Anders J, även av Tom och Benita. De hade gjort det så bra, så många tyckte att de kunde få förtroendet nästa år igen.

 

 

 

Jan-Erik