Hoj Rock Västervik

På torsdagens förmiddag samlades Lars, Ivve, Karin och Jan-Erik vid Shell Botkyrka för att åka till Västervik. Solen sken och det var varmt,ca 23 grader.

Vi valde att åka största möjliga vägar hela vägen. Vi gjorde paus vid
Nyköpingsbro och Söderköping. Väl framme var det fortfarande strålande väder. Karin och J-E åkte till Rusta och köpte partytält. Ivve och Lars monterade.

Lite senare på torsdagseftermiddagen komme Tobbe. Med sig hade Tobbe besked om att Bengt och Benita Tellerhag inte skulle komma. Familjen Forsman hade också tackat nej,pga vattenskada i huset.
Under fredagen skulle alltså det vara enbart familjen Janesten som skulle komma. Vi skulle alltså bli färre än väntat. På kvällen gck vi in och tittade på konsert. Stacy Collins och Stockholm Cowboys var dragsplåster.

 

Väderprognosen för fredagen ( och helgen i övrigt ) var lite dyster. Risken för regn var ganska stor.

Natten till fredagen och på fredag morgon kom det regn. Vi kunde via
Facebook läsa att Janestens lämnat Stockholm.
Fredagen var ganska molnig. Det kom också någon skur. Mitt på fredagen fick vi besök av familjen Forsman, som kom via bil på visit. Fram på eftermiddagen kom sedan familjen Janesten. Anders, Lena, Sara samt Simon som övningskörde på Savage. Nu var alltså hela gänget samlat. Vi hade köpt ett stort partytält, så vi fyllde ut vår yta bra. Vädret var molnigt med en hel del skurar.
På fredag kväll gick vi in och lyssnade på konsert. Hammerfall var nog
fredagens dragplåster.

På lördagen kom det regn, så ingen av oss åkte kortege och ingen av oss tittade heller på kortegen. Som tur var hade vi ett partytält, som vi alla fick plats under, så vi slapp sitta och " kura " i resp tält.
På lördagkvällen var det åter konsertdags. Dragplåstret denna kväll var September. På söndag morgon sken solen. Solen och vinden gjorde att tälten i stort sett hann torka innan de packades ihop.
Efter frukost åkte vi hemåt. Vi delade upp oss i två gäng, det ena åkte
motorväg, och det andra åkte efter det mindre vägnätet.
Sammanfattningen av årets träff var att det var blött. Det regnade ovanligt mycket. Det var dock ganska varmt, men som sagt blött.
Jan-Erik