Lelleträffen

Solen skiner, musiken är bra och ölen är god. Klämde en ICA pizza och öl för 89:- och mår bra. Risk för regn på fredagen men varför oroa sig för saker som inte har hänt eller man inte kan påverka? Vi har det bra!

Torsdag kväll njöt vi av Rydell & Quick som är ett dj-ligt bra cover band. Det tjuter i öronen men det är det värt.

 

Fredag morgon när vi vaknade så hade det regnat under natten men det var uppehåll vid frukosten. Strax efter frukost så började det regna, rejält. Vi har ju partytältet med så vi fick lite skydd uppifrån med det blåste in från sidan. Vi satte därför upp presenningen på sidan vilket gjorde att vi klarade oss ganska bra. Höll oss sysselsatta. Vi bestämde att vi skulle åka vid 11-tiden och trot eller ej men när klockan var 11 så hade det slutat att regna! Först åkte vi till Högklint, en hög klippvägg vid havet. Fin utsikt och högt över vattnet. Vi åkte sedan till nord östra Gotland, Slite där vi åt lunch och kollade på kalkbrottet. Häftigt! Sen fortsatte vi ut på en halvö, Furillen, där det fanns ett mindre kalkbrott. Vi åkte ända ut på udden och till vattnet. Det upplevdes som världens ände. På vägen tillbaka blev det helt plötsligt mycket kallare. Usch. När vi var tillbaka på campingen så hade partytältet blåst sönder. Usch.


Nu har vi duschat och sitter i snålblåsten och försöker hålla värmen tills tjejerna kommer (Lena och Karin).

Fårö
Lördag åkte vi 24 mil på härliga småvägar på norra Gotland och Fårö.

 

Hela veckan har alla tidningar och hemsidor sagt att det ska regna hela dagen runt Visby men det har, som tur är, inte stämt. Vi fick lite duggregn på vägen hem men inget som störde. Lagom svalt så att man slapp svettas.

 

Lunch intogs på Ebbes och sedan hälsade vi på Bertils bror och svägerska, Lennart och Susanne. Vi tog en runda på norra Fårö och tittade på raukar. Underbara gocart vägar, slingriga och släta.

Efter turen behövdes en justeraring av vätske balansen, för vi kände oss uttorkade.

 

Sen var det dags att duscha och fräscha upp sig för att kunna äta middag med god lukt.

 

Blåst.............
Vaknade 05.00 av att tältet ryckte och slet. Det blåste 12-13 m/s och regnade. När jag gick ut så såg jag att partytältet hade kollapsat helt och hållet. Jag spände för säkerhets skull fast vårt tält med några extra storm linor. Party tältet plockades senare ner och slängdes, det kommer inte att kunna användas igen. Vädret är för tråkigt med blåst och regn så i dag blir det en innedag med läsning eller en tur till stan.

Nedan många fina bilder från hela helgen. Titta, njut och följ med nästa år!

Anders