Tipsrundan

Karin bjöd in till den fjärde tipsrundan i ordningen. Alla platser var bokade (det är en populär aktivitet!).
Vi träffades vid McDonalds i Upplands-Väsby (och jag körde till RÄTT McDonalds denna gång!).

 

Vädret var fint och skulle så vara resten av helgen. Det var ju lite kallt på morgon kvisten men det skulle bli varmare. Jag var lite frussen om benen på vägen till U-V så jag var tvungen att stanna och ta på mig ett par fleeze-brallor inunder skinnbyxorna. Jag hade ju klätt mig för att vara lite fin så här på årets första dag. Det blev tyvärr kallare under dagen med lite regn också, så då åkte även fleeze-tröjan på.

 

Nåväl, ut från Mc-Donalds i U-V så åkte alla åt samma håll, förutom Lena och jag. Vi tog småvägarna över Sigtuna. Längre men finare trodde vi.

 

Vi träffade på de flesta vid några kyrkor. Vid femte kyrkan stannade vi för att äta lunch, som snabbt inhandlades på Shell. Det verkar som alla mer eller mindre åkte helt olika vägar. Tommy och Ruby hade vi inte sett så mycket av, hade dom kanske kört vilse?

 

Det var mulet och ett par regnstänk fick vi på oss. Hojarna blev skitiga och en del blev extra dammiga då de hade valt (?) att köra på grusväg.

 

Vi som åkte näst sist ut från McD, kom först fram. Näst sista uppgift är att åka så sakta som möjligt i 10-15 meter. Sista uppgiften (utslagsfrågan) var at gissa antalet kronor i en påse (med andra valörer och även utländska mynt!)

 

Inom loppet av 20 minuter så hade alla andra kommit in UTOM Tommy och Ruby. Nu är dom väl vilse i alla fall?

 

En timme efter Lena och jag hade kommit fram kom de saknade. Skönt att veta att det hade gått bra. Det hade till och med gått så bra så Tommy fick bästa körsträcka och Ruby fick kortaste.

 

Affe och Lena fick idealtid (närmast gruppens medeltid), Lena fick flest rätt (alla frågor handlade om OS!) och Mathias vann "slow-race" (fast nästa gång ska jag ta dig Mathias, MED skjuts!).

 

Grattis till alla vinnare och alla deltagare.

 

Då alla var så trötta efter solen (?) och vinden, så tog vi en siesta efter den sedvanliga prisutdelningen och sportdrycken.

 

Bordet var bokat till 19.00 och det fanns mycket god mat att välja på, inklusive tre-rätters för 179:-! Den var dessutom god och vällagad. Heby Wärdshus, kan rekommenderas. Under och efter middagen tittade/lyssnade vi till melodifestivalen. Rösträkningen lyssnade vi på till radio i sängen (fortfarande trötta). Det gick ju inte så bra.......

 

Dagen efter så åt vi frukost tillsammans. Sen bar det av till Uppsala för en del och några for hemåt (morsdags-plikten kallar!).

 

Tack snälla Karin för ännu en helt underbart fixad tipsrunda. Jag hoppas att vi får chansen att fira femårs-jubileum nästa år!

 

Anders

 

PS jag hade med kameran men glömde bort att ta kort.

Bilder från Karins kamera nedan.